search

Team Corally - TRITON XP - 1/10 Monster Truck 2WD - RTR - Brushless Power 2-3S - No Battery - No Charger

€ 269,00
Inclusief belasting Binnen de 24u verzonden

De Team Corally TRITON XP 2WD Monster Truck Brushless wordt geleverd als volledig voorgemonteerd model, klaar om te rijden. Een accu en lader dienen wel nog afzonderlijk aangeschaft te worden.

Accu en Lader
Aantal
In voorraad!

 

Veilige betaling via Paypal of Bankoverschrijving

  Snelle levering via DPD

Bestellingen worden op weekdagen verzonden.

 

Elke werkdag bereikbaar van 18u t/m 22u

Team Corally TRITON XP 2WD Monster Truck “Ready To Run” Brushless Version

De TRITON XP wordt geleverd als volledig voorgemonteerd model, klaar om te rijden. Alleen nog de accu opladen, 4x AA type batterijen in de zender plaatsen en de fun kan beginnen(*)

Note * Een accu en batterijlader naar eigen keuze en de 4 stuks AA batterijen zijn niet inbegrepen en dienen apart aangeschaft te worden.

Ben je op zoek naar een robuuste, duurzame en snelle Monster Truck die niet terugdeinst voor het ruwere off-road werk, dan is de Team Corally TRITON XP zeker de betere keuze.

Met deze Monster Truck kun je probleemloos rijden op elke ondergrond, zonder dat je je zorgen hoeft te maken dat de TRITON XP deze uitdaging niet aan zal kunnen.

De TRITON XP is ontworpen voor zowel de beginnende als ook de meer ervaren basher rijder.

Bij de ontwikkeling en vervaardiging van de TRITON XP hebben was duurzaamheid en stevigheid het uitgangspunt. Veel van de gebruikte componenten en materialen kunnen teruggevonden worden in RC auto’s uit het hogere segment. Mocht er onverhoopt toch een keer wat stuk gaan dan staat Team Corally 100% garant voor een goede en snelle onderdelen voorziening.

Stevigheid en robuustheid

Om de verschillende terreinen en ondergronden te kunnen trotseren is het belangrijk dat de TRITON XP uitermate robuust en duurzaam is. Deze Monster Truck is vervaardigd met de beste materialen. Alle chassis en ophangingsdelen zijn van het speciale composiet materiaal HiCC8 vervaardigd. Dit composiet materiaal is speciaal voor Team Corally samengesteld om de stevigheid en duurzaamheid van de onderdelen te garanderen.

Team Corally gelooft totaal niet in kunststof aandrijvingscomponenten. Daarom is de TRITON XP standaard uitgerust met stalen aandrijvings- en wielassen, een transmissie met stevige slijtvaste metalen tandwielen en een professionele instelbare koppeling om de krachten te verdelen. De aandrijving van de TRITON XP is geconstrueerd om de extreme krachten van de Kuron 605 4-Pole 3500KV brushless motor te weerstaan

Chassis

De TRITON XP heeft een monocoque chassis vervaardigd uit het speciale composiet materiaal HiCC8. Deze constructie garandeert een buitengewone stevigheid en torsiestijfheid van het chassis. Het chassis is verhoogd gemonteerd waardoor er een grote bodemvrijheid ontstaat. Ruw terrein met grote hindernissen zijn daarom geen probleem voor de TRITON XP. De korte wielbasis maakt dat de TRITON XP uitermate fun is om te rijden. Met de TRITON XP kun je eenvoudig langdurige wheelies maken.

Ophanging

Om het ruwere terrein te trotseren is een goede ophanging en vering uitermate belangrijk. De TRITON XP is voorzien van overgedimensioneerde ophangingselementen die vervaardigd zijn uit het speciale composiet materiaal HiCC8. De schokdempers zijn van het “Big Bore” type(ø16mm), met veel meer volume en dus ook een veel betere demping dan de kleinere schokdempers die standaard op 1/10 schaal modellen gemonteerd worden. De instelbare schokdempers zijn voorzien van schroefdraad om de veerspanning eenvoudig en precies in te stellen.

Banden

De TRITON XP wordt geleverd met Monster Truck banden die geen enkele moeite hebben met het overwinnen van stenen, zand, asfalt of andere ondergronden. De samenstelling van het rubber is zo gekozen dat onder elke omstandigheid een goede grip voorhanden is. De banden zijn verlijmd gemonteerd op robuuste velgen die ook vervaardigd zijn uit het speciale composiet materiaal HiCC8.

Motor en transmissie

De TRITON XP is uitgerust met een zeer krachtige TC Kuron 605 4-pole brushless 3500KV motor en is geschikt voor het gebruik van 2 en 3S lipo’s. Deze motor staat garant voor een perfecte balans tussen extreme power, zeer hoge snelheid in combinatie met een relatief lange rijtijd. De TRITON XP is standaard uitgerust met stalen aandrijving- en wielassen, een transmissie met stevige slijtvaste metalen tandwielen en een professionele instelbare slipkoppeling om de krachten te verdelen. Het differentieel is voorzien van 6 “Heavy Duty” satelliet tandwielen. De Bullit Proof transmissie van de TRITON XP is ontworpen om de extreme krachten van de Kuron 605 4-pole 3500KV brushless motor met gemak aan te kunnen.

Electronica

De TRITON XP is uitgerust met een Varioprop® S2R digitale proportionele radiobesturing met storingsvrije 2.4gHz technologie. De reikwijdte bedraagt minimaal 300m. De radiobesturing heeft verschillende instelmogelijkheden zoals; Dual rate (Instelbare stuuruitslag), EPA (End Point Adjustment), precisie trim functie (fijninstelling middelpunt), etc... De ontvanger is voorzien van een speciale beschermlaag tegen vocht en spatwater. De gemonteerde Varioprop® CR-7209 stuurservo is van het digitale type en is overgedimensioneerd voor auto’s in deze klasse. Servo’s met gelijkwaardige prestaties en kenmerken moeten normaal als tuning of upgrade aangeschaft worden. De digitale stuurservo Varioprop® CR-7209 is waterbestendig, precies, snel en heeft een buitengewone trekkracht van 9kg/cm. Eveneens heeft de stuurservo een aluminium behuizing voor extra koeling, volledig metalen tandwielen en kogellagers.

De ingebouwde “Brushless” elektronische regelaar TOROX-60 is door HW speciaal voor Team Corally ontworpen.

De TOROX-60 is waterproof en geschikt voor 2-3S lipo’s.De TOROX-60 is voorzien van meerdere veiligheidssystemen waaronder overbelasting, te hoge temperatuur, te lage spanning etc.... en is volledig te programmeren met een separaat verkrijgbare programmeer kaart.

Wheelie Bar

De TRITON XP is krachtig en houd ervan om lange wheelies te maken. Daarom hebben we standaard reeds een “Wheelie Bar” gemonteerd. Gas erop en balanceren op de achterwielen.

Body

De Triton XP wordt geleverd met een body vervaardigd uit polycarbonaat. Polycarbonaat staat bekend als een uiterst stevig en uitermate slagvast kunststof. De body is reeds in een attractieve blauwe metaalkleur gespoten, afgewerkt met mooie stickers en een efficiente rolbeugel. 

Let op: Vele RC auto’s worden vandaag geleverd met een body vervaardigd uit het veel goedkopere PVC materiaal, maar bij de eerste crash is deze meestal gebroken of gescheurd.

Ready To Run

De TRITON XP wordt volledig voorgemonteerd geleverd. Wanneer u uw monstertruck uit de doos haalt, hoeft u niets meer in elkaar te zetten. Enkel de aandrijf accu laden en in de auto plaatsen en de fun kan beginnen.

De TRITON XP wordt echter zonder aandrijfbatterij en lader geleverd. We laten de rijder hier vrij zijn eigen keuze te maken in de selectie van een batterij voor meer snelheid of extra rijtijd, een éénvoudige batterijlader of een model met meer mogelijkheden en meer gericht naar de toekomst..

Kenmerken TRITON XP:

• Waterbestendige TOROX-60 2-3S”Brushless” ESC met instelbare LiPo cutoff en reverse lockout dat voorkomt dat per abuis tijdens de run de achteruit wordt ingeschakeld.

• KURON 605 4-POLE 3500KV extreme power “Brushless” motor, geschikt voor 2 en 3S lipo batterijen.

• Digitale servo Varioprop® CR-7209-MG, metalen tandwielen, 9Kg/cm trekkracht

• 2-Kanaals radiobesturing Varioprop® S2R met storingsvrije 2.4gHz technologie

• Topsnelheid van 90km/h (optionele 16T tandwiel en 3S lipo)

• Stalen wielassen en aandrijfcardans

• Aluminium 12mm wieladapters

• “Bullit Proof”transmissie, volledig metalen tandwielen en “Heavy Duty” differentieel – Brushless Ready

• Instelbare slipkoppeling met 32DP tandwiel

• 12x precisie kogellagers

• Aluminium motorsteun voor een optimale koeling

• Stalen stuurstangen, instelbaar

• “Big Bore” schokdempers 16mm, instelbare veerspanning

• Stevig monocoque chassis vervaardigd uit HiCC8 composiet materiaal

• Ophangingselementen vervaardigd uit HiCC8 composiet materiaal

• Batterij compartiment voor 2of 3S LiPo

• Stevige bumpers met skid plaat

• Polycarbonaat body met rolbeugel

• Instelbare body steunen vervaardigd uit HiCC8 composiet materiaal

• High Grip Monster Truck banden

• Standaard uitgerust met “Wheelie Bar”

• Stof en waterbestendig ontvanger compartiment

Specificaties TRITON XP

Lengte: 460 mm

Hoogte: 253mm

Breedte: 332mm

Wielbasis: 265mm

Motor: KURON 605 4-POLE 3500KV

Regelaar: TC TOROX-60

Aanbevolen batterij: LiPo 2S 4000mAh/5400mAh (excl) of LiPo 3S 4000mah/5400mAh (excl)

Servo:Digital CR-7209-MG

Note* Bijkomend benodigd:

• LiPo Batterijpack 2S 5400mAh #C-49442 of 3S 5400mAh #C-49445

• Batterijlader

• 4x LR-6 Alkaline batterijen

Technische gegevens

Brandname

Team Corally RTR

Scale

1/10 Scale

Car Model Type

Electric Powered 2WD Monster Truck RTR Brushless

Length (mm)

460 mm

Width (mm)

332 mm

Height (mm)

253 mm

Wheel base (mm)

265 mm

Weight (g)

2200 g

Transmission

2WD w/ Slipper Clutch

Ball Beared

12 precision sealed ball bearings

Motor Type

540 Type 3500Kv 2-3S 4-Pole brushless

ESC Type

Waterproof 7.2 - 11.1 V brushless - programmable with LiPo cut off

Servo Type

Digital - Metal Gear – 9 Kg Torque

Battery Type

Not included

Battery tray dimensions

141x48x37 mm

RC functions

Right/left/forward/brake/reverse

Charger

Not included

Max. possible Speed

90 km/h

C-00251
3 Items

Specifieke referenties

ean13
8718057180126

Je bent misschien ook geïnteresseerd in

chat Reacties (0)
Geen klantenbeoordelingen op het moment.