search

Arrows RC - Husky - 1800mm - PNP

€ 309,00
Inclusief belasting Binnen de 24u verzonden

De Husky is een PA-18-geïnspireerd, hoogvleugelig licht bedrijfsvliegtuig dat zijn eerste vlucht maakte in 1986. Arrows RC heeft dit werkpaard nagemaakt - van klinknagellijnen en carrosseriepanelen tot de voorspelbare STOL-vliegeigenschappen - zonder enig detail over het hoofd te zien.

Aantal
Laatste items in voorraad

 

Veilige betaling via Paypal of Bankoverschrijving

  Snelle levering via DPD

Bestellingen worden op weekdagen verzonden.

 

Elke werkdag bereikbaar van 18u t/m 22u

De Husky is een PA-18-geïnspireerd, hoogvleugelig licht bedrijfsvliegtuig dat zijn eerste vlucht maakte in 1986. Arrows RC heeft dit werkpaard nagemaakt - van klinknagellijnen en carrosseriepanelen tot de voorspelbare STOL-vliegeigenschappen - zonder enig detail over het hoofd te zien bij het maken van de Husky 1800 mm. De Arrows Husky 1800 mm zit boordevol aantrekkelijke functies en is voorgebouwd met een robuust CNC-landingsgestel, extra grote ballonbanden en functionele flappen voor echte STOL-backcountry-operaties. Een 3541-KV750-motor gecombineerd met een 45A ESC geeft het vliegtuig bijna verticale prestaties, terwijl de schroefmontage betekent dat de Husky in een mum van tijd klaar is voor de vlucht. Perfect voor beginners en experts, de Husky is het ultieme bushvliegtuig dat elke piloot nodig heeft!

Kenmerken Voedingssysteem: 3541-750Kv-motor, 45A ESC, 17g servo's x6 Uitstekende STOL- en lage snelheidsprestaties waardoor starts binnen 3 meter mogelijk zijn CNC-landingsgestel absorbeert harde landingen Ultra duurzame extra grote banden Schaal navigatie- en landingslichten Extra groot batterijcompartiment Schroefmontage, geen lijm nodig Functionele kleppen Aantrekkelijk rood en zwart afwerkingsschema Gemaakt van duurzaam EPO-schuim

Dit is een PNP-rc-vliegtuig en vereist nog een radiosysteem, batterij en oplader om compleet te zijn.

AS-AH0011P
2 Items
chat Commentaar (0)
Geen klantenbeoordelingen op het moment.