Gebruiksvoorwaarden

Regel 1: voorraad

Al onze producten die te zien zijn in de webshop zijn in voorraad en meteen leverbaar. Mocht het zijn dat er toch een item niet leverbaar is dat u besteld/betaald heeft dan storten wij meteen dit bedrag terug op uw rekening en of we bekijken of dit item nog nageleverd kan worden. Wij brengen u hiervan zowiso eerst op de hoogte.

Rule 2: gegevens

U persoonlijke gegevens zullen niet gedeeld worden met derde! Wenst u om 1 of andere reden uw gegevens te wissen in ons systeem gelieve ons te contacteren.

Rule 3: leveringen

Je hebt besteld en betaald en wil natuurlijk zo snel mogelijk jou pakket ontvangen ... wij ook! Wij doen er alles aan om binnen de 24u jou bestelling te verzenden echter kunnen we niet aansprakelijk gesteld worden mocht er vertraging optreden bij de vervoerder DPD.

Rule 4: prijzen

De vermelde prijzen zijn allemaal inclusief BTW. Op je factuur zal het totaal bedrag ook vermeld worden excl. BTW en incl. BTW.

Rule 5: garantie

Op electronica hebt u 2 jaar garantie*, mocht u binnen deze periode een probleem hebben gelieve éérst contact met ons op te nemen!
*indien u de product regels heeft gevolgd