Zendingen en retourzendingen

Verzending van uw pakket

Pakketten worden over het algemeen binnen de 24u na ontvangst van uw betaling verzonden (op werkdagen) via DPD met tracking nummer. U kan bij het afrekenen ook een extra adres aan maken om bijvoorbeeld je zending te laten leveren op jou werk of elders.

Verzendkosten zijn inclusief behandeling, verpakking en frankering. Vervoerskosten zijn afhankelijk van de aankoop totaalprijs . We raden u aan uw artikelen onder te brengen in één bestelling. We kunnen twee apart geplaatste bestellingen niet samenvoegen, voor elke bestelling zullen dus verzendkosten in rekening worden gebracht. Uw pakket wordt op eigen risico verzonden, maar er wordt bijzondere zorg besteed aan breekbare voorwerpen.

Onze dozen zijn groot genoeg om uw artikelen goed beschermd te kunnen verzenden.

Retour

Wij nemen enkel producten terug indien deze 'niet' gebruikt werden en dus ook een ongeopende verpakking heeft. U heeft 14 dagen de tijd om af te zien van de koop. Retour kosten zijn ten laste van de koper.
U dient ons éérst telefonisch én via e-mail te contacteren alvorens iets retour te sturen dit binnen de 14 dagen na ontvangst.